A Fenistilről

A családok és egészségügyi szakemberek Európa szerte több, mint 50 éve bíznak a Fenistil termékben, amely segít megóvni a családokat a bőrviszketés és irritáció által okozott aggodalomtól és kellemetlen közérzettől. A legtöbb patikában és online patikában kapható Fenistil elérhető közelségben van, hogy akkor nyújtson segítséget, amikor Önnek a legnagyobb szüksége van rá.

A Fenistil legfontosabb értékei

Egy családi márka

A Fenistil egy család-központú márka, ami arra törekszik, hogy megóvja a családokat a rovarcsípésekhez, bőrallergiához, irritációhoz és napégéshez köthető viszketés által okozott gyötrelemtől. A Fenistil lehetővé teszi az Ön számára, hogy megfelejtkezzen a viszkető, gyulladt bőr által okozott gyötrelemről és zaklatottságról, és így élvezhesse a különböző kalandokat, akár a szabadban, akár beltéren találnak Önre. Használja a Fenistilt és ne engedje, hogy a viszketés a kalandok útjába álljon.

Élvezi az egészségügyi szakemberek bizalmát

A gyermekorvosok, gyógyszerészek és a bőrgyógyászok egyaránt megbíznak a Fenistilben. A Fenistil egy olyan márka, amelyre számíthat, ha az Ön, és családja különböző bőrreakciókat kísérő viszketéstől szenved.

A Fenistil megoldást nyújthat a bőr viszketésére

A bőr a testünk legnagyobb szerve. Számos fenyegetéstől és külső támadástól véd meg minket - természetestől és mesterségestől egyaránt. Ha irritáltá válik, begyullad, vagy megsérül, a tünetek aggasztóak és nagyon kellemetlenek lehetnek. A Fenistil gél gyorsan és hatékonyan segíthetnek megnyugtatni az irritált és viszkető bőrt, ami allergiával, napégéssel, vagy rovarcsípéssel küzd.

Hogyan segíthet Önnek és családjának a Fenistil gél?

50 év tapasztalat

A Fenistil szakértői a legjobbat nyújtják, amit a tudomány csak kínálhat. A tudósaink folyamatosan fejlesztik a bőrrel kapcsolatos tudásukat, hogy képesek legyenek olyan termékeket kifejleszteni, amelyek hatékonyak és minden bőrtípus számára jól tolerálhatóak.

Önt az alábbi cikkek is érdekelhetik

SZÚNYOGCSÍPÉSEK

Szúnyogok és szúnyogcsípések

A szúnyogok a legidegesítőbb rovarok közé tartoznak. Nem valószínű, hogy magát a csípés pillanatát észrevesszük, de az azt követő tünetek (viszketés és irritáció) nagyon kellemetlenek lehetnek.

Tudjon meg többet!

 

BŐRALLERGIA

Mi okozza a bőrallergiát?

A bőrünk védővonalként szolgál, ami megóvja a szervezetünket az ártalmas elemektől. Ez a védővonal minden nap idegenanyagokkal kerül kapcsolatba, - allergénekkel, szennyező-, és irritációt okozó anyagokkal - amelyek mindegyike önvédelemre készteti a bőrt.

Tudjon meg többet!

 

A NAP ÉS A BŐR

A nap és az Ön bőre

Sokak számára a napsütés ünneplésre ad okot - a nap az agyunkat arra ösztönözi, hogy szerotonint, a jó közérzetért felelős hormont termeljen, és arra utasítja a szervezetet, hogy D-vitamint termeljen, ami elengedhetetlen a csontok fejlődéséhez. A napsütés jó, és elengedhetetlen, de bizonyos fenyegetést is jelent a bőr egészségére nézve.

Tudjon meg többet!